Video – Grote schoonmaak Centrale markt Paramaribo

Markt Paramaribo
Door de ‘partiele lockdown’ is de centrale markt te Paramaribo voor een groot deel gesloten. Maar: Alla ogri e tjaar wan boeng: Marktmeester Lecton vond het een goed idee om deze periode te gebruiken om de grote jaarlijkse schoonmaak te houden.

[quads id=1]

Gail Eijk van de STVS is met hem in gesprek gegaan. Bekijk de interessante video. Hij vertelt ook hoe het eraan toe gaat tijdens de crisis. Het gaat natuurlijk minder goed met de standhouders. De markt is gesloten, maar ze moeten wel betalen voor hun plekje. Dat is overigens ‘maar’ 1 srd per meter. En luister wat ze moeten betalen voor stroom.

[quads id=1]

Hopelijk gaat de markt snel weer verkopen. Missen jullie de markt ook? Of maken jullie nu ook gebruik van de venters die langs de weg verkopen? In ieder geval kunnen we na de crisis genieten van een hele schone markt!

Centrale markt te Paramaribo

Bekijk hier de video van de straat erover:

[quads id=1]

Centrale markt ondergaat grondige schoonmaakbeurt DE STRAAT STVS Suriname

[quads id=1]

Markt Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland