Vanaf 11 mei mondkapjes verplicht aan boord KLM vliegtuig

SLM klm Nederland Paramaribo Suriname vakantie
Interessant nieuws. KLM begint zo langzaam aan weer haar vluchten op te starten. Er is besloten dat het dragen van mondkapjes per 11 mei verplicht is in het vliegtuig en tijdens het boarden.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan iedereen. Vinden jullie dat het dragen van een mondkapje sowieso verplicht moet worden? Of desnoods alleen in de bus, winkel of op school? Je ziet het namelijk steeds vaker?

De Telegraaf schreef het volgende: KLM stelt gebruik mondkapjes aan boord verplicht per 11 mei. KLM stelt het dragen van mondkapjes verplicht. De luchtvaartmaatschappij is begonnen met het verder opvoeren van het aantal bestemmingen waarop wordt gevlogen.

Parallel aan het weer opstarten van het netwerk worden reizigers per 11 mei verplicht om mondkapjes te dragen aan boord en bij boarding. Passagiers moeten daarbij hun eigen gezichtsbescherming verzorgen.

Later meer.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland