Op bezoek bij de zieke en verdrietige Kawina zangeres Sisa Agi in Suriname – video’s 1 voor 12

1 voor 12 Suriname
Een droevige video: Agnes Nagi, de bekende Kawina zangeres uit Suriname  Sisa Agi, kan vanwege haar ziekte niet voor zichzelf zorgen. Na een beroerte gaat ze nu half verlamd door het leven. Ze herstelt niet echt goed.

[quads id=1]

Ze vertoeft in een appartement te Para. 1 voor 12 bracht Sisa Agi een bezoekje en het ging er zeer emotioneel aan toe. De verdrietige Sisa, vertelt haar verhaal. Hartverscheurend om te zien. De stichting doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Deel daarom de video zodat velen op de hoogte zijn van het goede werk van de stichting. Beterschap Sisa Agi, soso lobi <3

[quads id=1]

Sisi Agi uit Suriname

Ze vertelt over haar maandelijkse lasten. Ze is bezig met een man die bladeren voor haar plukt in het bos. Ze verblijft in een appartement waar ze ook maandelijks flink wat voor moet neertellen.  Zelfs met korting. Ze heeft wel een dokterskaart, maar ook dat geeft enige problemen. Ze vraagt de stichting om hulp. Luister naar haar verhaal

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video van 1 voor 12 Suriname:

Update: Dino Damaru Canterburg draagt ook een steentje bij. Hij heeft vanmorgen uit eigen zak een bedrag van srd 5000 geschonken aan Sisa Agi

Deel dit haar verhaal met een ieder! Wellicht kan ze toch hulp krijgen

[quads id=1]

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

1 voor 12 Suriname

Maak contactBel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

[quads id=1]

Lees ook: Emotionele en zieke Sherin uit Suriname zegt dat ze is verwaarloosd – video 1 voor 12

Lees ook: Het trieste verhaal van Soerinder – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland