‘Maar’ 26 doden in Nederland bijgeteld – Nieuw: drive-thru begrafenis – video

begrafenis Nederland
We blijven het zeggen: Elke dode is er 1 teveel. Maar we hebben zeker wel positief nieuws vandaag. Er zijn maar 26 mensen de afgelopen 24 uur genoteerd als overledenen met het coronavirus. Tevens zijn er ‘maar’ 199 nieuwe besmettingen bijgekomen.

[quads id=1]

Dat zeggen de cijfers van het RIVM. Die zijn zojuist bekend gemaakt. Bekijk het bericht voor meer informatie. Je moet tijdens deze crisis innovatief denken als je je wilt houden aan de veiligheidsvoorschriften. Ook tijdens beri’s. In Amsterdam hebben ze voor het eerst een drive-thru-begrafenis (foto) gehouden. Bekijk de indrukwekkende video daarvan. Dat is een goed idee voor anderen. Ook voor Surinamers. Geef het aan ze door. We wensen de nabestaanden van alle overledenen veel sterkte met het verlies.

[quads id=1]

RIVM Nederland

Trouw Nederland schreef het volgende: RIVM: 26 sterfgevallen, 42 ziekenhuisopnames
Het RIVM meldt dat er sinds zondagmiddag 26 nieuwe sterfgevallen zijn gemeld. Daarmee komt het aantal doden in Nederland aan de gevolgen van het coronavirus op 5.082. Daarnaast telde het RIVM de afgelopen 24 uur 42 ziekenhuisopnames, wat het totaal aantal op 11.037 brengt.

[quads id=1]

Gisteren

Gisteren werden er nog 69 sterfgevallen gemeld, en 44 ziekenhuisopnames.

Bij de GGD’s kwamen vandaag 199 besmettingsgevallen aan het licht, wat het totaal op 40.770 brengt. Omdat er steeds meer wordt getest op het virus zijn deze cijfers moeilijk te vergelijken met die van afgelopen weken.

Werkelijke aantal

[quads id=1]

Het werkelijke aantal sterfgevallen aan de gevolgen van corona zal hoger liggen dan het RIVM meldt. Dat valt alleen al te concluderen uit de hogere wekelijkse sterftecijfers van het CBS, maar ook die dalen de afgelopen weken.

Video:

In Amsterdam-Noord werd donderdag de allereerste drive-thrubegrafenis in Amsterdam gehouden. Volgens de begrafenisonderneming waren er vanuit de gemeente Amsterdam in eerste instantie veel bezwaren. Toch hopen zij nu dat met deze vuurdoop de gemeente om is:

[quads id=1]

Bron: Trouw Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland