Deze week komen weer gestrande Surinamers terug uit Nederland, Guyana en Belem

KLM Suriname SLM vakantie

Goed nieuws!! Er is groen licht gegeven om de volgende groep gestrande Surinamers terug te halen naar Suriname. 220 Surinamers in Nederland komen naar huis

[quads id=1]

Word jij gerepatrieerd? Zorg ervoor dat je documenten in orde zijn! Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder!! Zodat ze weten wat ze moeten doen.

[quads id=1]

De covid-19 Suriname site schreef het volgende: Meer Surinamers worden teruggehaald. Het COVID-19 Crisis Management team heeft groenlicht gegeven om een volgende groep repatrianten terug te halen naar Suriname. De eerstvolgende repatriatie vlucht uit Belém wordt uitgevoerd op woensdag 6 mei 2020.

[quads id=1]

Op deze vlucht zullen ongeveer 56 Surinamers huiswaarts gebracht worden. De dag erna, 7 mei, komen 13 repatrianten uit Guyana terug naar Suriname. Op vrijdag 8 mei komt de tweede repatriatie vlucht uit Nederland, met aan boord ongeveer 220 Surinamers. Na terugkomst zullen al deze repatrianten voor 14 dagen in quarantaine geplaatst worden in een overheidsfaciliteit.

Een ieder die gerepatrieerd wordt, wordt geadviseerd de repatriatie en quarantaine documenten die ter beschikking zijn op de COVID-19 website eerst in te vullen.

[quads id=1]

Het ministerie van Buitenlandse Zaken is in samenwerking met alle nodige actoren de mogelijkheden nagegaan om ingezetenen terug te halen naar Suriname. Dagelijks zijn vergadering belegd met de verschillende diensten die ervoor moeten zorgen dat de mensen veilig en verantwoord teruggehaald worden naar Suriname.
Bron: COVID-19 Suriname website