Paul Somohardjo is 77 jaar geworden – PL Leider Suriname – video

verjaardag Suriname
Hieperdepiep hoeree. Paul Slamet Somohardjo was gisteren jarig. De Surinaamse politicus en leider van Pertjaja Luhur is 77 jaar geworden. En het was, volgens eigen zeggen, de goedkoopste verjaardag van zijn leven.

[quads id=1]

2 jaar geleden was het groot feest (video). Bekijk het bericht om te lezen hoe hij zijn verjaardag heeft doorgebracht. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Het wordt een drukke en spannende maand voor de politicus. Nog maar 22 dagen en dan zijn de verkiezingen in Suriname. Zal het echt zijn laatste ronde zijn?

[quads id=1]

Verjaardag Suriname

Starnieuws Suriname scheef het volgende: De politicus heeft zaterdag herhaald dat dit zijn laatste ronde is. “Dat wil zeggen dat ik op 25 mei 2025 niet meer op het politieke podium zit. Dat wil niet zeggen dat ik per direct ga stoppen. Want ik moet ervoor zorgen dat de partij moet voortbestaan. De partij is met bloed en tranen opgericht en behouden. Mensen gaan weg, mensen komen, we werden verraden. Ik heb zelfs martelingen moeten ondergaan en in de jungle moeten leven. Ik heb ook in ballingschap moeten leven. En de partij moet niet met mij naar mijn graf gaan.”

Goede gezondheid

[quads id=1]

Somohardjo is de Almachtige dankbaar dat hij in goede gezondheid verkeert. De politicus kan zich herinneren dat hij vaak ziek werd toen hij nog klein was, maar na zijn tiende jaar is hij nooit meer naar de dokter gegaan, met uitzondering van de periode in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Toen werd hij gemarteld door de militairen, met als gevolg een ribfractuur. Voor de PL-voorman voelt het ietwat vreemd aan om zijn verjaardag anders te herdenken dan hij gewend is. Van kleins-af-aan heeft hij – ondanks de moeilijke tijden waarmee zijn ouders soms kampten – toch altijd zijn verjaardag kunnen vieren met gemberbier en gommakoekjes. Die traditie heeft hij jaren voortgezet. “Deze keer lijkt het alsof de Voorzienigheid dat zo wil. Het is de goedkoopste jaardag van mijn leven”, lacht hij.

Laatste keer

[quads id=1]

Somohardjo, die voor de laatste keer DNA-kandidaat is en in Paramaribo lijsttrekker is, zegt dankbaar te zijn dat de Almachtige hem gedurende zijn hele leven heeft geleid, beschermd en de kracht heeft gegeven om voort te gaan. Zij ideaal is om bij de komende verkiezingen zetelwinst te halen en de partij nog een keer binnen het machtscentrum te helpen. “Ik ben nu 77 jaar. 7 heb ik van mijn ouders gehad als basis. 77 heb ik dankzij de Almachtige. En voor die derde 7 vraag ik aan het volk, dat ik zo lang heb gediend en voor wie ik zoveel heb opgeofferd: help mij realiseren dat wij tenminste die 7 zetels krijgen, zodat wij een presidentskandidaat kunnen voordragen. Maar onze slogan blijft: we go for more than 10”, aldus

2 jaar geleden werd zijn verjaardag grootst gevierd:

verjaardag Suriname

Lees hier het volledige artikel op Starnieuws.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland