Dodental in Nederland stijgt met 69 naar 5056 – video’s veilig naar school in de bus.

School Nederland
11 mei gaan de scholen in Nederland weer open. Veel kinderen en ouders zijn blij en opgelucht. Alhoewel. Niet allemaal. Hoe veilig is het schoolvervoer? Voor alles is een oplossing!! Bijvoorbeeld: spatschermen in de bussen. Natuurlijk moeten ook de chauffeurs beschermd worden. Deze chauffeur (foto) stierf nadat een passagier op hem hoestte. Bekijk zijn trieste verhaal. En luister naar zijn vrouw. Veel kinderen in Suriname gaan ook met ‘het busje’ naar school. Dus zo een spatscherm is ook voor ons een goed idee! Kunnen de scholen in Suriname ook weer open? Of liever nog even niet?

[quads id=1]

De nieuwe cijfers zijn zojuist bekend gemaakt door het RIVM Nederland. Er zijn 69 nieuwe doden bijgeteld in 24 uur. Gelukkig minder dan gisteren. Het totaal aantal besmettingen in Nederland is met 335 gestegen naar 40.571 Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Coronavirus in Nederland

RIVM Nederland schreef het volgende: Vandaag zijn er 44 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 69 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

[quads id=1]

Bevestigde cijfers

Tot nu toe zijn er 40.571 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu . De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Video

Op 11 mei gaan de scholen weer open. Sommige ouders maken zich zorgen over het vervoer van kinderen die met een busje gehaald en gebracht worden. Dynamic Tuning verzorgt in samenwerking met Splashguard de levering en montage van spatschermen. Het Rotterdamse bedrijf Trevvel laat de schermen in grote aantallen in busjes plaatsen:

[quads id=1]

In de bus

Ook buschauffeurs moeten beschermd worden. Zij kunnen namelijk ook ziek worden. Bekijk hier het verhaal van Jason Hargrove. Hij overleed aan het virus nadat een passagier op hem hoestte

[quads id=1]

Zijn familie/vrouw doet een oproep:

Bron: RIVM
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland