16-jarige lockdown overtreder probeert politieman aan te rijden in Paramaribo – politie Suriname

politie Suriname

Wauw, wat gebeurt er met sommige mensen? Frustreert de ‘avondklok’ hen misschien? Een politieman had wel dood kunnen zijn tijdens de lockdown uren. Hij werd namelijk bijna aangereden door een jongen van 16 jaar!

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Het scheelde een haartje. De agent sprong opzij toen de jongen met een vaart op hem afreed. Is dit poging tot moord?

Politie Suriname

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Lockdown overtreder rijdt in op politieambtenaar. De politie van het bureau Kwatta hield in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april, tijdens surveillance een vermoedelijke lockdown overtreder staande. Toen een van de politieambtenaren naar de auto van de vermoedelijke overtreder liep reed die met een vaart op de politieman af.

De politieman wist zichzelf in veiligheid te brengen door weg te springen. Er werd een achtervolging ingezet en auto werd onbeheerd aangetroffen langs de weg. De auto werd in beslag genomen.

[quads id=1]

De volgende dag woensdag 28 april, omstreeks acht uur in de morgen, deed een vader met zijn 16 jarige zoon D.P. het politie bureau aan waarbij de man vertelde dat de in beslag genomen auto van hem is. Voorts dat zijn zoon met de auto van huis was gegaan zonder zijn toestemming of mede weten.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is D.P. in verzekering gesteld voor poging tot doodslag

Bron: Politie Suriname

Lockdown overtreder rijdt in op politieambtenaar

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland