Zwangere vrouw aangereden en op de grond achtergelaten door dronken Aniel zonder rijbewijs – politie Suriname

politie Suriname

Wat erg! Je hebt al geen rijbewijs en dan stap je ook nog dronken achter het stuur. Aniel heeft een zwangere vrouw aangereden. En hij heeft haar ook nog op de weg achter gelaten. Hij vluchtte namelijk na zijn wrede daad.

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Wat is dat toch met sommige chauffeurs in Suriname? Moet dit net zo zwaar bestraft worden als ‘poging tot moord?’

Politie Suriname

Zwangere vrouw aangereden door dronken autobestuurder. De politie van het bureau Santo Boma kreeg op dinsdag 29 april omstreeks tien over zeven in de avond, de melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger waarbij de autobestuurder door reed.

Volgens verklaring van een ooggetuige liep zij, samen met haar 30-jarige zwagerin I.G. over de Santopolderweg. Dat zij bij die gelegenheid achter elkaar liepen. Voorts dat een witgelakte voertuig hun tegemoet reed en dat die auto I.G. aanreed. De auto bestuurder stopte niet maar reed gewoon door.

Een andere autobestuurder ging de doorrijder achterna en in coördinatie met de politie van Santo Boma is het gelukt om de 29-jarige doorrijder Aniel,K. staande te houden. Aniel bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en was onder invloed van alcohol.

De zwangere I.G. heeft een kniefractuur opgelopen en is in het ziekenhuis opgenomen. Aniel,K. is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. De auto, waarin hij reed, is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het voertuig is niet verzekert. Deze zaak is door de politie van Santo Boma, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de verkeersunit Wanica.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland