Onze 55-jarige broer Reginald Gersie is overleden in Rotterdam

overleden Rotterdam
Onze levendige, vrolijke en dappere broer is er niet meer

Het gezin Gersie en Franker maken mede namens alle broers en zussen het trieste overlijden bekend van Reginald Gersie. Hij is op 55-jarige leeftijd overleden in Nederland. Regie was in Suriname werkzaam bij Self Reliance. Hij was ook voetballer.

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle broers en zussen, vrienden, voetbalmaatjes en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden in Nederland

Reginald Gersie

In de leeftijd van 55 jaar

Ik wou dat er een weg terug was en dat dit een rot droom was. Dit is wreed en wens ik echt niemand toe. Het regent steeds harder alsof de wereld mee huilt. Huilt om een ieder die een dierbare nu kwijt is.

~ Claire ~

Bekijk onderstaande condoleances voor meer informatie. De crematie heeft gisteren, 1 mei 2020, plaatsgevonden in Rotterdam. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland