Buitenvrouw uit Suriname mishandeld nadat schatje zijn vrouw en 8 kinderen verlaat

buitenvrouw Suriname
Een buitenvrouw is zwaar mishandeld. Reden: Haar schatje heeft namelijk zijn binnenvrouw, de moeder van zijn 8 kinderen, voor haar verlaten. En daarna zou ze binnenvrouw ook nog uitgescholden hebben. Dat pikten haar zonen niet!

[quads id=1]

Binnenvrouw, 3 zonen en een neefje werden opgesloten door de politie. Inmiddels zijn alle 5 weer op vrije voeten. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wie is nu eigenlijk fout? Binnenvrouw, buitenvrouw of man? Of juist haar zonen? Zou jij ook gaan vechten voor je moeder?

[quads id=1]

Buitenvrouw uit Suriname

Suriname Times schreef het volgende: Twee broers in vrijheid gesteld. Twee broers, die waren aangehouden voor mishandeling, zijn afgelopen week in vrijheid gesteld.

Advocaat

Hun raadsvrouw Maureen Nibte deed het verzoek op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering om de verdachten vrij te krijgen. Nog voordat het verzoek werd behandeld, stelde het Openbaar Ministerie de mannen in vrijheid.

[quads id=1]

In deze zaak waren in eerste instantie een moeder samen met haar drie zonen en een neefje aangehouden voor de mishandeling van de buitenvrouw van haar man.

Vrijgelaten

De rechter-commissaris (rc) had de moeder, een van de zonen en neefje bij de voorgeleiding op verzoek van Nibte in vrijheid gesteld. De moeder had vaker aangiftes tegen de buitenvrouw gedaan dat zij haar had uitgescholden.

[quads id=1]

Zij heeft acht kinderen met haar man die haar heeft gelaten voor de buitenvrouw. De moeder uit Suriname vertelt dat de aangeefster haar had uitgescholden. Twee van haar zonen gingen naar de buitenvrouw om haar aan te spreken. Dit liep uit de hand waarbij er over en weer klappen zijn gevallen.

Zonen

De moeder, haar drie zonen en een neefje waren betrokken bij het voorval. Het slachtoffer hield zwellingen in het gezicht over.

[quads id=1]

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland