20-jarige doodgestoken met broodmes – politie Suriname

politie Suriname

Lees hier het uitgebreide en officiële politiebericht omtrent een dodelijke steekpartij in Suriname. Een 20-jarige jongeman kwam hierbij om het leven

[quads id=1]

4 mannen kregen een woordenwisseling. Vermoedelijk tijdens het ontbijt op het werk. De 20-jarige werd gestoken met het mes waarmee de ander brood aan het smeren was. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Lieve mensen, we leven in een moeilijke tijd. Laten we aub iets meer rekening houden met elkaar.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Dodelijke steekpartij op goud concessie te P’kien Kauna. De 20-jarige Faizel Kwasie is in de vroege ochtend van woensdag 29 april dood gestoken door de 20-jarige Atanacio B. Deze dodelijke steekpartij vond plaats op een goud concessie in het gebied meer bekend als te P’kien Kauwna gelegen te Boven Commewijne.

De politie koerste na de melding van het Command Center naar de plek van het gebeurde voor het instellen van een onderzoek. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat vier arbeiders op de goud concessie in kwestie een woordenwisseling met elkaar kregen. Tot die vier arbeiders behoorden: de 20-jarige Faizel Kwasie, de 20-jarige Lidovick K., de 21-jarige Nikil A. en de 20-jarige Attanacio B.

[quads id=1]

Op een gegeven moment begonnen Faizel Kwasie, Lidovick K. en Nikil A. met Attanacio B. te vechten waarbij andere aanwezigen ze uit elkaar haalden. Niet lang daarna gingen Faisel, Lidovick en Nikel, gewapend met zware voorwerpen, naar het kamp van Attanacio alwaar zij hem aanvielen en verwondingen toebrachten. Attanacio zou op dat moment een mes in zijn hand hebben gehad omdat hij bezig zou zijn brood te maken. Met dat mes bracht hij Faizel, Kwasie enkele steken toe in diens bovenlichaam. Faizel Kwasie werd zwaar gewond overgebracht naar de polikliniek van het goudbedrijf Surgold. Hij is ter plaatse overleden aan de opgelopen verwondingen.

[quads id=1]

Hangende het onderzoek is Attanacio B. door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor doodslag of zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende; terwijl Lidovick K. en Nikil K. zijn aangehouden en in verzekering gesteld voor openlijke geweldpleging. Het ontzielde lichaam van Faizel, kwasie is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Inmiddels is de afdeling Kapitale Delicten van de politie belast met het verder onderzoeken van deze strafzaak.

Bron: politie Suriname

Dodelijke steekpartij op goud concessie te P’kien Kauna

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland