Vrouw uit Paramaribo doet aangifte van diefstal tegen bloedeigen zoon

moeder en zoon
Een zoon heeft zijn moeder bestolen!! De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan bij de politie. De zoon had een list bedacht. Hij maakt misbruik van het vertrouwen van een werkneemster van zijn moeder om aan het geld te komen

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Jammer dat sommige ouders hun eigen kinderen niet eens meer kunnen vertrouwen. Is dat de jeugd van tegenwoordig of de opvoeding van tegenwoordig? Hoe komt dit zo?

[quads id=1]

Zoon uit Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende: Zoon steelt enveloppe met geld. Een zoon heeft in Paramaribo een enveloppe met SRD 929 van zijn moeder gestolen. Een vrouw vertelde de politie dat zij als kassierster werkt voor de moeder van de verdachte.

Zijn moeder

[quads id=1]

Zij zei dat de zoon van de directrice naar haar toe kwam en zei dat hij een boodschap voor zijn moeder moest afhalen. De vrouw kent de verdachte als zoon van de directrice die eerder ook voor zijn moeder werkte.

Volgens haar had zij geen boodschap voor hem aangetroffen. Er was een zwarte geldtrommel op de tafel gezet waarin er een enveloppe met geld was. De man nam de enveloppe met het geld en vertrok.

Geen toestemming

[quads id=1]

De kassierster belde nadien met de directrice die haar vertelde dat de zoon niet meer in het bedrijf mocht komen. De directrice had geen toestemming aan haar zoon gegeven om de enveloppe op te halen.

Zij heeft daarom aangifte van diefstal gedaan. De politie onderzoekt deze zaak

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland