Mijn vrouw 47-jarige Marjory Herkul-Pinas uit Suriname is overleden

U dacht altijd eerst aan de rest en daarna pas aan uzelf, gone too soon

Luciën Herkul maakt mede namens dochter Arantxa Marcus- Herkul bekend dat zijn vrouw geheel onverwachts en veel te jong is heengegaan. Marjory Herkul – Pinas is 47 jaar geworden Ze was werkzaam op het ministerie van Regionale Ontwikkeling.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar gezin, vrienden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Jezus zeide tot haar:
Ik ben de opstanding en het leven;
die in Mij gelooft zal leven, al ware hij ook gestorven

Met verslagenheid en onuitsprekelijk verdriet geven wij u kennis dat, voor ons veel te vroeg en geheel onverwacht is heengegaan mijn vrouw en mijn moeder

MARJORY JOAN
HERKUL – PINAS

Geboren: 14 oktober 1972
Overleden: 24 april 2020

Zij was werkzaam op het ministerie van Regionale Ontwikkeling
en laatstelijk op het commissariaat te Para Suriname.

Bijzonderheden omtrent de uitvaart worden nader bekend gemaakt.

Namens haar echtgenoot en dochter,
Luciën Herkul
Arantxa Marcus – Herkul

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland