Hartverscheurende foto’s en oproep van zieke man uit Suriname die met gezin op balkon slaapt – video’s

man Suriname
Een hartverscheurend bericht afkomstig van de 32-jarige Soeradj Ganput uit Suriname. De man die slaapt met zijn gezin op een balkon. De situatie is vreselijk zwaar voor hem en zijn vrouw.

Vandaar dat hij zijn trieste verhaal en confronterende foto’s deelt met de gemeenschap. Hij hoopt dat het de juiste mensen, zoals de president en de ministers, kan bereiken. Deel daarom dit bericht. Deze man wil echt gehoord worden. Want dit houden ze niet lang meer vol. Bekijk de foto’s en video’s. Let op. Beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee.

Zieke man uit Suriname

Het was een trieste video. Soms kunnen jonge mensen ook ernstig ziek worden. Het verandert je leven in 1 klap. Zeker als je een gezin hebt dat afhankelijk is van jouw inkomen.

Geen gevoel meer

De 32-jarige Soeradj Ganput had ineens geen gevoel meer aan zijn rechterkant. Het kwam door een hersentumor. Hij bleek ernstig ziek. Hij heeft niet lang terug een operatie gehad. Nu ligt hij gedeeltelijk verlamd in bed. Zijn vrouw Monique en 4 kinderen leefden van zijn inkomen en aangezien dit nu weg is gevallen verkeren zij in nood.

Woonsituatie

Hun woonsituatie is niet goed. Zij wonen op een balkon van een woning in Suriname. Zeer triest. Monique en Soeradj vertelden eerder hun verhaal aan stichting 1 voor 12 Suriname TRISHUL BROADCASTING NETWORK. U kunt de video’s daarvan onder aan de tekst bekijken. Helaas kwam er weinig respons op de video. Maar de situatie is nog steeds ernstig vandaar dat meneer Ganput via social media zijn verhaal nogmaals vertelt en de hartverscheurende foto’s deelt.

Verhaal

[quads id=1]

Lees hieronder zijn verhaal en bekijk de foto’s. let op, ze kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee. Deelt u het met een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken

Soeradj Ganput

Myn naam is Soeradj Ganput, ik was een hardwerkende man die voor zyn gezin kon zorgen maar nu niet meer. Ik was 1 en een halve maand in het ziekenhuis met een tumor in me hersenen en nu is het geopereerd

Nu dat ik thuis ben voel ik me niet meer zo lekker, Het lykt of ik weer die aanval wil krygen. Ik was op maandag 27 april jl voor controle samen met myn vrouw en heb met de dokter ook gesproken erover. En de dokter zegt dat ik weer een scan moet maken om te kyken of ze alles van die tumor hebben weggehaald.

Dus onze situatie is heel slecht, we slapen nog steeds op het balkon. We hebben ook een interview gedaan voor een huis, maar we horen niets van de autoriteiten van Suriname.

Hoelang ga ik nog met me gezin op het balkon slapen? Daarom vraag ik aan de president van Suriname om ons te helpen. Of misschien kan iemand anders ons helpen.

Het is ook zwaar voor myn vrouw want ze kan ook niet gaan werken .Ze moet op my letten en op die kinderen ook.

Ik vraag de gemeenschap en de ministers van suriname, helpt u ons …………

U kunt mij contacten op telefoon numer is +597 8568667

Monique en Soeradj vertelden hun verhaal eerder aan de media

Bekijk hier de video’s:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Dat kan ook in de vorm van advies. U kunt meneer Ganput persoonlijk bereiken op het nummer 8568667. Of via Facebook.  Of maak contact met 1 voor 12 op 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Eerdere berichten:

Lees ook: In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Lees ook: Het trieste verhaal van Soerinder – video 1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland