Clarence door zijn bloedeigen broer doodgestoken te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Kane en Abel drama te uitvlucht Paramaribo.
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dodelijke steekpartij tussen twee broers in Suriname.

[quads id=1]

De 19-jarige Randel heeft zijn oudere broer Clarence doodgestoken. Bekijk het politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. De familie Landveld is in zeer diepe rouw. Wij van FamilieNieuws wensen hen heel veel sterkte met zo een tragisch verlies. Zoveel droevige berichten achter elkaar. Wat gebeurt er toch?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Gevecht tussen broers eindigt in dodelijk steekpartij. De 19-jarige Randel L. is in de vroege ochtend van maandag 27 april, door de politie van het bureau Uitvlugt, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres te Uitvlugt. Randel is aangehouden voor onder andere zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende.

Randel heeft zijn 39-jarige broer Clarence, Landveld tijdens een gevecht met een mes gestoken in diens buikstreek en in diens rug. Het slachtoffer is door huisgenoten gebracht naar het ziekenhuis alwaar hij dood is gegaan.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat er een gevecht ontstond tussen de broers in de keuken van hun huis. Tijdens de worsteling pakte Randel een mes en bracht daarmee zijn oudere broer Clarence steekverwondingen toe. Randel is ook gewond geraakt. Hij had kapverwondingen aan zijn hoofd. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe hij de verwondingen heeft opgelopen.

[quads id=1]

Het lijk van Clarence is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Randel is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname

Gevecht tussen broers eindigt in dodelijk steekpartij