Bollywood-ster Rishi Kapoor overleden in India – video’s

overleden India

Rishi Kapoor is er niet meer! Wederom een droevig bericht voor de Bollywood fans. Voor de tweede keer in twee dagen is een bekende Bollywood-acteur overleden. De Indiase filmlegende Rishi Kapoor is vandaag overleden

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s over de acteur. Wat een nieuws. Gisteren overleed Irrfan Khan, een andere Bollywood-ster. Hij overleed 3 dagen na de dood van zijn moeder. Sterkte voor de fans. Triest, beide acteurs hadden nog zoveel plannen voor de filmwereld. Maar het lot heeft anders besloten…jammer zo.

[quads id=1]

Bollywood acteur

Algemeen Dagblad schreef het volgende: Bollywood-ster Rishi Kapoor (67) overleden. Voor de tweede keer in twee dagen is een bekende Bollywood-acteur overleden. De Indiase filmlegende Rishi Kapoor is vandaag gestorven op 67-jarige leeftijd, meldt Variety.

Kapoor kwam gisteren in een ziekenhuis in Mumbai terecht. De acteur leed aan kanker sinds 2018 en had ademhalingsproblemen. Hij was al een aantal keer eerder in het ziekenhuis opgenomen, maar deze keer bleek de acteur niet te kunnen herstellen.

[quads id=1]

Voor zijn dood maakte Kapoor uit India nog bekend dat hij in een Bollywood-remake zou spelen van de Amerikaanse komediefilm The Intern.

overleden India

Gisteren overleed een andere Bollywood-ster aan kanker: Irrfan Khan. Hij was 53 jaar en overleed in bijzijn van zijn familie. In het westen vergaarde Khan roem met rollen in films als Slumdog Millionaire, The Amazing Spider-Man, Life of Pi en Jurassic World.

Bekijk hier wat video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: AD

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland