Advocaat Lalji in quarantaine in hotel Royal Torarica – Gestrande Surinamers in buitenland moeten nog even wachten – – video

Suriname Nederland

Er zijn nog heel wat gestrande Surinamers in Nederland, de rest van Europa, Indonesië, India en in andere delen van de wereld. We snappen dat jullie graag naar huis willen, maar het kan nog even duren.

Bekijk het officiële bericht van de regering voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de video met de uitleg van Overste Veira. Nog even geduld aub. Inmiddels zitten de passagiers van de eerste repatriëringsvlucht nog in quarantaine. Het verloopt goed, nog een paar dagen en dan kunnen zij lekkertjes gezond en wel naar huis. Ook Advocaat Irene Lalji zit in overheids quarantaine. Zij zit Royal Torarica en vertelt haar verhaal (video).

Het NII Suriname schreef het volgende: Overheid is burgers in het buitenland niet vergeten. Overste Danielle Veira, directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), beklemtoont dat de overheid haar burgers die door de COVID-19 crisis nog in het buitenland zitten, niet is vergeten.

Er zijn nog heel wat Surinamers in Europa, Indonesië, India en andere delen van de wereld. “Het gaat nog even duren, u moet het contact blijven onderhouden met de buitenposten,” zei Veira tijdens de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managamentteam.

Er zijn vanuit de gestrande en wanhopige passagiers heel wat vragen binnengekomen bij het Managementteam. Er wordt gekeken naar de noden van deze groep en de werkbare modellen worden uitgewerkt. Overste Veira gaf de garantie dat de mensen niet aan hun lot worden overgelaten.

Ze zegt zich best te kunnen voorstellen dat deze burgers graag gauw thuis willen zijn.
“Advocaat Irene Lalji zit in overheids quarantaine in Suriname Royal Torarica vertelt”

Dit schreef ze op haar FB pagina:

Luister naar Veira in onderstaande video. Luister vanaf minuut 51.10:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland