84 nieuwe doden brengt het dodental in Nederland op 4795 – video – Werkgever weigert betaling vakantiegeld. Mag dat

coronavirus nederland

De nieuwe cijfers zijn zojuist bekend gemaakt door het RIVM Nederland. Er zijn 84 nieuwe doden bijgeteld in 24 uur. Het totaal aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus is gestegen naar 39.316

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Het vakantiegeld wordt binnenkort uitbetaald in Nederland. Maar sommige mensen maken zich zorgen daarover. Mag een werkgever de betaling weigeren? Bekijk de video daarover en geef het door aan anderen. Vooralsnog: Be safe. Blijf thuis, handen wassen en hou afstand!!!

[quads id=1]

NOS schreef het volgende: RIVM: 84 nieuwe opnames, 84 nieuwe doden
Er zijn 84 nieuwe coronapatiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat meldt het RIVM. Dat zijn meer nieuwe patiënten dan gisteren gemeld: toen ging het om 76 nieuwe patiënten. Het totaal aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen of opgenomen is geweest is 10.769.

Het dodental als gevolg van het coronavirus is gestegen met 84, meldt het RIVM. Dat zijn er minder dan gisteren, toen er 145 doden gemeld werden. De patiënten zijn niet allemaal in het afgelopen etmaal overleden, er zit een vertraging tussen de dag van overlijden en de dag dat het overlijden wordt gerapporteerd. Ook in de opnamecijfers zit die vertraging.

[quads id=1]

In totaal zijn nu, voor zover bekend, 4795 mensen in Nederland overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat aantal ligt in werkelijkheid hoger, doordat alleen geteste patiënten worden meegerekend als ze overlijden aan de gevolgen van een besmetting.

[quads id=1]

Het aantal nieuw gemelde besmettingen is 514. In totaal zijn er nu 39.316 besmettingsgevallen bekend. Doordat lang niet iedereen getest wordt, ligt het werkelijke aantal besmettingen hoger.

Video:
Vakantiegeld en het virus:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland