23-jarige Vince bekent moord op stiefvader Anthony Cabenda in Suriname

stiefvader Suriname

En wrede bekentenis: Vince B. heeft toegegeven zijn stiefvader Anthony Cabenda (foto) om het leven te hebben gebracht. Hij heeft hem gewurgd. Een vreselijke daad.

Wat gebeurt er toch? Bekijk het bericht voor meer informatie. Veel sterkte toegewenst aan de familie Cabenda. Dit is hard en zwaar om te verwerken!!

De Ware Tijd schreef het volgende:Vince B. heeft toegegeven zijn stiefvader Anthony Cabenda om het leven te hebben gebracht. Dit kwam tijdens het onderzoek naar voren. De dader heeft het slachtoffer gewurgd.

De 23-jarige werd sinds zondagavond – na de dood van zijn stiefvader – als verdachte aangemerkt door de politie van Richelieu. De zaak werd overgedragen aan Kapitale Delicten, door wie Vince B. flink aan de tand werd gevoeld.

Tijdens het onderzoek werd een groot geld bedrag in Surinaamse dollar bij de stiefzoon aangetroffen, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Het onderzoek wordt voortgezet.

Politie Suriname schreef eerder het volgende: De 23-jarige Vince B. is op maandagochtend 27 april aangehouden door de politie van het bureau Richelieu. Hij wordt ervan verdacht zijn 58- jarige stiefvader Anthony Cabenda om het leven te hebben gebracht. De politie kreeg in de nacht van zondag 26 april, omstreeks half twaalf, de melding van een geval van overlijden op het woonadres van de heer Cabenda.

Ter plaatse werd het ontzielde lichaam van meneer Cabenda aangetroffen. Zijn lijk vertoonde letsels in de halsstreek en in het gelaat.
Vince, B. die ter plaatse was, is op grond van feiten en omstandigheden als verdachte aangemerkt en aangehouden.

stiefvader Suriname

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vince, hangende het onderzoek, door de politie ingesloten. Het ontzielde lichaam van de heer Cabenda is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Bron: DWT en Politie Suriname