100 lijken aangetroffen in 2 vrachtwagens – Amerika – video’s

vrachtwagen Amerika
Het was een vreselijke stank. Buurtbewoners konden het niet meer aan. Wat bleek. De stank kwam van 100 lijken die in 2 vrachtwagens gepropt waren. Er was geen plaats voor hen in het uitvaartcentrum. Ze konden niet gekoeld worden, vandaar de geur van verrotting.

[quads id=1]

Verschrikkelijk. Er gaan ineens zoveel mensen dood in New York. Het is gewoon niet meer bij te houden. Komt het door de corona? Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s. Ooggetuigen vertellen erover

[quads id=1]

Lijken in Amerika

NOS schreef het volgende: 100 lijken in twee vrachtwagens voor deur uitvaartcentrum New York. Bij een uitvaartcentrum in New York zijn in twee vrachtwagens honderd lijken gevonden, melden Amerikaanse media.

De trucks zouden niet gekoeld zijn geweest en buren klaagden over ondraaglijke stankoverlast. De directeur van het uitvaartcentrum in Brooklyn zei dat ze geen plaats meer hadden om de doden te bewaren. De politie onderzoekt de zaak.

[quads id=1]

Koelsysteem stuk

Een medewerker van het uitvaartcentrum zei tegen de New York Times dat het koelsysteem in het centrum stuk was en dat ze daarom de lichamen in de trucks moesten bewaren.

Of de mensen in de truck zijn overleden aan corona, is niet bekend. De staat New York is het zwaarst getroffen door het virus en uitvaartcentra worden overweldigd door de grote aantallen doden.

[quads id=1]

Niet voldoende ruimte

Begrafenisondernemers in de hele stad klagen al een tijd dat er niet voldoende ruimte is om doden te bewaren. Het stadsbestuur heeft tijdelijke uitvaartcentra ingericht. Zo zijn kapellen omgebouwd tot lijkenhuis met een krachtige koeling.

Ziekenhuizen moeten koeltrailers gebruiken om meerdere lichamen tegelijk te vervoeren naar de centra. Geregeld worden de overledenen, zichtbaar voor iedereen, op de stoep ingeladen.

60.000 doden door corona

[quads id=1]

Het dodental in de VS door corona is inmiddels toegenomen tot meer dan 60.000. In de afgelopen 24 uur stierven er er 2502 mensen in de VS aan het longvirus. Daardoor zijn in totaal nu 60.853 sterfgevallen bekend in het land. Ruim 18.000 mensen stierven in New York.

Kijk naar de video’s erover:

Bron: NOS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland