Video live persconferentie bericht over persoon in Munder Paramaribo berust WEL op waarheid. Man niet positief getest!

Suriname Paramaribo

Opgelet!! Er is inderdaad een man op Munder Paramaribo afgevoerd en in quarantaine geplaatst! Dat heeft Kolonel Veira zojuist gezegd!!! Inmiddels zijn de resultaten van de man binnen en de man is NEGATIEF!!

[quads id=1]

Het bericht dat op Whataspp viraal is gegaan berust dus op waarheid. DE man is niet POSITIEF gestest! De man zou door de politie met ondersteuning met het BOG zijn afgevoerd. Wat precies wel en wat niet op waarheid berust zal later bekend worden gemaakt door de president! Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de video van de persconferentie die nu nog gaande is.

[quads id=1]

Het betreft een video van een vrouw die iemand anders waarschuwt om niet naar een bepaalde winkel in Munder te gaan. Er zou iemand de winkel zijn afgevoerd door een speciaal team. De persoon komt van de Franse kant

Bekijk hier de video met de perssconferentie. Welke nu nog steeds gaande is. Kolonel slijngaard zegt dat de man inmiddels getest is en de man is negatief!!!

[quads id=1]

Het bericht op Bakanatori:

Later meer

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland