Bollywood acteur Irrfan Khan 3 dagen na zijn moeder overleden en meteen begraven – video’s

overleden Bollywood

Droevig Bollywood nieuws. Irrfan Khan is overleden. 3 dagen na de dood van zijn moeder. Hij werd vanmiddag meteen begraven. Hij laat zijn vrouw Sutapa Sikdar en zonen Aayan en Babil achter

[quads id=1]

De begrafenis was klein vanwege de beperkingen omtrent het coronavirus. ‘Jammer, want het zou anders een heel groot evenement worden’. De acteur stierf na een lange en pittige strijd. Bekijk het bericht en de video’s (moeder en overlijden) voor meer informatie. Wij wensen de Bollywood fans veel sterkte.

[quads id=1]

Bollywood acteur

De Telegraaf schreef het volgende: Slumdog Millionaire-acteur Irrfan Khan (53) overleden. De Indiase acteur Irrfan Khan, bekend van de films Slumdog Millionaire en Life of Pi, is woensdag op 53-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt aan Reuters.

In het ziekenhuis

Khan werd dinsdag opgenomen op de ic van een ziekenhuis in Mumbai, nadat hij kampte met een darminfectie. Zijn woordvoerder laat weten dat Khan zijn laatste adem uitblies in het bijzijn van zijn dierbaren. De acteur werd in 2018 gediagnosticeerd met een zeldzame neuro-endocriene tumor.

[quads id=1]

Bekend

Voordat Khan bij het grote publiek bekend werd door zijn rol in Slumdog Millionaire (2008), was hij al in veel Bollywoodfilms te zien. Na Slumdog Millionaire, die acht Oscars won, speelde hij ook in Life of Pi (2012) en Jurassic World (2015).

Bollywood overleden

Hij laat zijn vrouw, schrijfster Sutapa Sikdar, en twee zonen, Babil en Ayan, achter.

Video’s

[quads id=1]

De acteur is inmiddels al begraven:

Irrfan werd vanmiddag om 15.00 uur begraven op de Versova kabrastan in Mumbai, kort nadat het nieuws van zijn overlijden was aangekondigd. Zijn familie, naaste familieleden en vrienden waren aanwezig. Iedereen betuigde zijn laatste respect en rouwde om het verlies van zijn overlijden. We bidden voor zijn vrede en we hopen dat hij vandaag op een betere plek is. Hij was sterk in zijn gevecht en we moeten allemaal ook sterk zijn in dit verlies.

overleden Bollywood

Moeder

Droevig want hij overleed precies drie dagen na de dood van zijn moeder. De moeder van de acteur was 95 jaar oud en bezweek afgelopen zaterdag aan ouderdomsziekten. Bekijk een video daarover:

[quads id=1]

Bron: Telegraaf Hindustani times
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland