8 mensen in Suriname genezen van het coronavirus – vanavond boodschap van de president – video

0
Goed nieuws!! De teller van het aantal mensen dat is genezen van het coronavirus in Suriname is zojuist gestegen naar 8!! 280 personen zitten nog in quarantaine.

Meer hierover en over de toch wel alarmerende situatie bij onze Franse buren in de zojuist gehouden persconferentie. U kunt de video hier (nogmaals) bekijken. Let op. De president gaat het volk STRAKS om 20.00 uur weer toespreken dus blijft u afgestemd. Geef het door aan iedereen. Er is nu dus nog maar 1 persoon in Suriname besmet met het coronavirus. Veel beterschap toegewenst!

Coronavirus Suriname

Laten we ons houden aan de genomen maatregelen. Wij Surinamers zijn een belangrijk deel van de oplossing. Laten wij samen eraan werken. Laten we er samen voor zorgen dat er niet meer besmettingen komen. Laten we samen het aantal actieve COVID-19 gevallen naar nul brengen.

Bekijk (nogmaals) de video van de zojuist gehouden persconferentie:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.