145 nieuwe doden brengt het dodental in Nederland op 4711 – Bekijk de feiten en fabels video

overleden Nederland
De nieuwe cijfers zijn zojuist bekend gemaakt door het RIVM Nederland. Er zijn helaas weer wat meer nieuwe doden bij gekomen. De afgelopen 2 dagen bleef het getal zelfs onder de 50! Nu zijn er 145 nieuwe doden bijgeteld in 24 uur. Er zijn minder ziekenhuisopnames geregistreerd.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wat weten we nu eigenlijk over het virus? Wat zijn de feiten en wat zijn de vele fabels?? Bekijk de belangrijke en interessante extra NOS uitzending hierover en deel het met een ieder. Ook interessant voor onze volgers in Suriname. Be safe hoor. Blijf gewoon nog even thuis, handen regelmatig wassen en als je echt de straat op moet: Hou afstand!!!

[quads id=1]

Doden in Nederland

De Telegraaf schreef het volgende:RIVM: dodental coronavirus stijgt met 145, 76 nieuwe ziekenhuisopnames. Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 4711. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in het afgelopen etmaal 145 sterfgevallen doorgekregen. Het aantal ziekenhuisopnames is met 76 toegenomen.

[quads id=1]

Het RIVM

Het RIVM telt in deze cijfers alleen de mensen mee die voor hun overlijden positief zijn getest op het virus. Het werkelijke aantal overledenen is waarschijnlijk beduidend hoger, omdat lang niet iedereen wordt getest. Zo overlijden in verpleeghuizen veel ouderen voor wie een ziekenhuisopname geen zin meer heeft.

[quads id=1]

Afgelopen 24 uur

Er kwamen de afgelopen 24 uur 386 positief geteste personen bij. In totaal zijn er nu 38.802 bevestigde Covid-19 patiënten gemeld aan het RIVM. „De cijfers van de afgelopen dagen passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Het aantal nieuwe meldingen per dag van in het ziekenhuis opgenomen patiënten vertoont nog steeds een dalende lijn. Hetzelfde geldt voor het aantal gemelde overleden patiënten.”

Bekijk hier de video van de NOS: Feiten en Fabels:

[quads id=1]

Bron: De Telegraaf Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland