Onze 31-jarige collega Nirmal Phawan wordt MORGEN in Paramaribo gecremeerd – politie Suriname

Een vreselijk en triest bericht van overlijden!

Hierbij maakt het korps politie Suriname het droevige overlijden bekend van hun collega 31-jarige Nirmal Phawan. Hij overleed na een verkeersongeluk in Paramaribo. De uitvaart/crematie zal MORGEN met korpseer plaatsvinden.

[quads id=1]

Crematie

De crematie vindt plaats op donderdag 30 april 2020 om 14.00 uur te Weg naar Zee. Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 10.00 t/m 12.00 uur aan de Korhoenstraat no. 16 te Bridge village Tourtonne 6 .
De crematie vindt plaats omstreeks 14.00 uur op de crematieoord te Weg naar Zee.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, zijn vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit jonge verlies.

Verkeer Suriname

Politieambtenaar overleden bij een verkeersongeval. De 31-jarige politieambtenaar Phawan, Nirmal is in de avond van maandag 27 april, bij een verkeersongeval op de J.A. Lachmonstraat, overleden.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de agent van politie 1e klasse Nirmal kort voor het ongeval in zijn personenauto reed over de J.A.Lachmonstraat, komende vanuit de richting van de Coesewijnestraat en gaande in de richting van de Floralaan. Ter hoogte van het bejaardentehuis Albertine verloor Nirmal de controle over de besturing van zijn voertuig.

overleden Paramaribo

[quads id=1]

Surpost

De auto kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de rijbaan, vervolgens tegen een gebouw van de Surpost en een draagmast van de NV E.B.S.

Agent Nirmal raakte zodanig gewond dat hij vrijwel gelijk het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de agent afgestaan aan zijn nabestaanden.

[quads id=1]

Hoge snelheid

Agent Nirmal reed waarschijnlijk met een hoge snelheid toen hij de controle over zijn auto verloor. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom hij zo hard over de weg reed. Phawan, Nirmal was agent van politie 1e klasse werkzaam op het politie bureau Nieuwe-Haven. De uitvaart zal met korpseer zijn

[quads id=1]

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

overleden Paramaribo

Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland