Koppel bekent moord op taxi chauffeur Jeetindra Sohan in Paramaribo – Politie Suriname

taxi Paramaribo

Ze hebben hem gestoken totdat hij doodging. Daarna dumpte ze zijn lichaam op de weg

20-jarige Sarafina en haar 21-jarige vriend Franky bekennen de moord op taxichauffeur Jeetindra Sohan

Bekijk het officiële politiebericht voor meer details omtrent de moord. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Politie Suriname

Update lijk vermoedelijk omgebrachte man achtergelaten in de Magnesiumstraat; verdachte aangehouden. De 20-jarige Sarafina M. alias ‘Sara’ is op maandag 27 april aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Jonge vrouw

Deze jonge vrouw is nauw betrokken geweest bij het om het leven brengen van de 48-jarige Jeetindra, Sohan, wiens lijk op zaterdagmorgen 25 april vanuit een auto geduwd was op de rijbaan in de Magnesiumstraat

taxi Paramaribo
Foto van Suriname Vandaag
Ze hebben bekend

Sarafina en haar 21-jarige vriend Franky, J. die eerder was aangehouden en opgesloten, hebben bekend dat zij samen het strafbaar feit gepleegd hebben.
.
Het slachtoffer Sohan, die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld om een taxi rit te rijden in Paramaribo. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het slachtoffer waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie alwaar Franky werd opgehaald.

In de auto

In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes en wel zodanig dat hij dood ging. Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in; alwaar zijn lijk uit de auto werd geduwd de rijbaan op. Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan. Het motief voor het plegen van de criminele daad is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.

Later meer

Bron: politie Suriname