Amerika deelt video’s van UFO’s met de wereld – video

UFO Nederland
Bestaan UFO’s? Zijn ze echt? Is er echt meer daarbuiten? Bestaan aliens echt? Soms zeggen mensen dat ze ze hebben gezien, maar bijna niemand die hen gelooft. Er wordt altijd lacherig over gedaan.

[quads id=1]

Maar nu blijken UFO’s toch wel te bestaan. Tenminste… Amerika heeft officieel de video’s vrijgegeven van ongeïdentificeerde vliegende objecten, oftewel ufo’s. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video. Zijn het echt ufo’s of is hier een andere logische verklaring voor? Geloven jullie het? Hebben jullie ook wel eens vreemde dingen in de lucht gezien? Let us know.

[quads id=1]

Videobeelden

Nu.nl schreef het volgende: Verenigde Staten geven video’s van ufo’s officieel vrij. Het Pentagon heeft maandag officieel drie video’s vrijgegeven van ongeïdentificeerde vliegende objecten, oftewel ufo’s.

De beelden circuleren al jaren op het internet, maar waren nog niet eerder geverifieerd door het Amerikaanse ministerie van Defensie. Volgens de Verenigde Staten zijn de mysterieuze objecten in de lucht nog altijd aangemerkt als “ongeïdentificeerd”.

[quads id=1]

Drie video’s

Op de drie video’s is te zien wat piloten van de Amerikaanse marine zagen op trainingsvluchten in 2004 en 2015. Twee daarvan waren in 2017 al eens gepubliceerd door de New York Times. De derde video is uitgebracht door een particuliere wetenschapsorganisatie.

Op de video uit 2004 zien twee jachtvliegers een langwerpig object boven de Stille Oceaan zweven. Daarna vliegt het snel weg. “Ik heb nog nooit iets gezien dat zo vlug versnelde”, zei een van de piloten, David Fravor tegen de New York Times.

Uit 2015

De beelden uit 2015 laten eveneens objecten zien die snel door de lucht bewegen. Eén ervan lijkt ook te draaien. “Moet je dat ding zien, gast!”, zegt een piloot in de video tegen zijn collega. “Het draait!”

[quads id=1]

Defensiepiloten aangemoedigd ufo’s te melden
Piloten van de Amerikaanse strijdkrachten worden de laatste jaren aangemoedigd om onbekende vliegende objecten te melden, omdat de ufo’s een gevaar kunnen vormen voor de veiligheid van Amerikaanse luchtoefeningen.

complottheorieën

Vanwege de complottheorieën die rondom ufo’s spelen, zouden dergelijke incidenten jarenlang door de Amerikanen onder het tapijt zijn geveegd. Door de beelden te onderzoeken hoopt de VS te kunnen verklaren wat de piloten destijds precies gezien hebben.

Afgelopen zomer praatte een aantal senatoren de Amerikaanse president Donald Trump bij over ufo’s, omdat het aantal meldingen van defensiepiloten enorm gestegen zou zijn.

Niet serieus

[quads id=1]

Trump liet destijds weten de meldingen niet serieus te nemen, omdat hij nooit in ufo’s geloofd heeft.

Video:

Bron: NU.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland