48 nieuwe doden brengt het dodental in Nederland op 4566 – lange rijen bij de Ikea – video’s

De nieuwe cijfers zijn zojuist bekend gemaakt door het RIVM Nederland. 48 nieuwe doden en ‘maar 171′ nieuwe besmettingen zijn vandaag erbij opgeteld. In totaal zijn er nu 38.416 positieve besmettingen gemeld.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Luisteren de mensen in Nederland? Houden ze zich aan de regels. Het lijkt beter te gaan. Alhoewel. Alle Nederlandse vestigingen van woongigant IKEA zijn vandaag opengegaan. De drukte was abnormaal. Er staan enorme rijen. Zijn deze mensen ineens de regels vergeten? Kijk naar de video’s daarvan

[quads id=1]

Nederland besmettingen

RTL Nieuws Nederland schreef het volgende: RIVM meldt 48 nieuwe coronadoden, 88 ziekenhuisopnames. Er zijn het afgelopen etmaal 48 nieuwe meldingen binnengekomen bij het RIVM van personen die zijn overleden aan het coronavirus. Dat brengt het totaalaantal coronadoden in Nederland op 4566. Gisteren werden er nog 43 doden gemeld, zondag 66.

[quads id=1]

Daarnaast zijn er 88 patiënten in het ziekenhuis opgenomen. Gisteren waren dat er 65, zondag 75. In totaal zijn er nu 10.609 coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Totaal aantal

[quads id=1]

Het totaalaantal vastgestelde besmettingen steeg de afgelopen 24 uur met 171 naar 38.416.

Morgen zijn de cijfers waarschijnlijk hoger omdat dan de – vertraagde – meldingen van het afgelopen lange weekend zijn verwerkt.

Nederland overleden

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

Bron:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland