Man ontvoerd, mishandeld en beroofd in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Een man, die zaken op straat doet, is op wrede wijze beroofd te Paramaribo. De man zou goud verkopen. Hij werd door zogenaamde kopers in de val gelokt. Ze hebben de man ontvoerd en beroofd.

[quads id=1]

Hierbij het officiële politiebericht en extra informatie omtrent de illegale en criminele activiteiten van zowel slachtoffer als daders. De auto van de criminelen is teruggevonden. Het slachtoffer is fout maar dat geeft een ander niet het recht om hem dit aan te doen. Maar…laat het wel meteen een les zijn voor anderen. Zo doe je GEEN zaken!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Man beroofd van geld en goud; rovers laten vluchtauto onbeheerd achter. Op vrijdagmiddag 24 april is een illegale goud opkoper van een geldbedrag in Surinaamse dollar en een hoeveelheid ruw goud beroofd door drie gewapende criminelen. Tijdens de beroving heeft de 37- jarige benadeelde een letsel opgelopen aan zijn mond.

Kort voor de beroving werd de benadeelde opgebeld door een man, die aangaf dat hij goud te verkopen had. Er werd een afspraak gemaakt om elkaar te ontmoeten voor een drogisterij in de buurt bekend als Latour-2.

[quads id=1]

Zoals afgesproken ging de benadeelde naar de locatie, alwaar hij twee mannen in een personenauto tegen kwam. De benadeelde nam plaats in de auto om zaken te doen. Nadat de benadeelde in de auto zat kwam een derde man tevoorschijn die ook plaats nam in het voertuig. De mannen reden vervolgens weg met de benadeelde en bij die gelegenheid werd hij mishandeld en beroofd van zijn geld en zijn ruw goud.

Het goud had hij toevallig bij zich op dat moment. Na de beroving lieten de criminelen de benadeelde uitstappen in de Sakamonistraat waarna zij weg reden met de buit.

[quads id=1]

Na de melding werd het gebied door de politie afgekamd en daarbij werd de auto waarin de criminelen reden, onbeheerd aangetroffen in de Sjoelbakstraat. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie. Het is verwachtbaar dat de politie binnen korte tijd zal kunnen overgaan tot het aanhouden van verdachten in deze zaak.

Het is duidelijk dat vanwege de illegale wijze waarop de benadeelde ruw goud opkoopt hij het risico nam om langs de straat in een auto te stappen met onbekende personen om zaken te doen. Dit geeft echter niemand het recht om deze illegale goud opkoper te beroven.

[quads id=1]

Als het gestolen goud terug is gevonden is het verwachtbaar dat het in beslag genomen zal worden door de politie, waarna het Openbaar Ministerie zal beslissen over de verdere afhandeling.

Bron:
Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland