Ik heb mijn man en kinderen gelaten voor zijn buitenvrouw, nu wil hij me terug – anoniem Suriname

anoniem Suriname
Denk niet dat je geweldig bent en dat je een gouden poes hebt als een man zijn vrouw voor je laat. Vroeg of laat gaat die man beseffen dat hij een fout heeft gemaakt. En dan gaat hij zijn vrouw weer terug willen. Dat is de boodschap van Sharita voor alle buitenvrouwen

[quads id=1]

Sharita heeft 3 jaar geleden haar gezin verlaten. Haar kinderen heeft ze voor haar ex gelaten en die voedt hen nu samen op met 1 van zijn buitenvrouwen. Nu wil Soerin, Sharita weer terug in huis hebben. Ze mist haar kinderen maar ze moet er niet aan denken om weer met hem naar bed te gaan. Natuurlijk wil ze al te graag aan die buitenvrouw laten zien wie de echte vrouw is! Wat zou jij doen als moeder? Sharita is benieuwd naar jullie adviezen hierover. Lees haar verhaal.

[quads id=1]

Sharita uit Suriname

Lees ook: Anoniem – Mijn ex woont samen met zijn buitenvrouw ~ Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Sommige mensen gaan me zeggen dat ik een slechte moeder ben. Ik heb namelijk mijn zoontjes voor mijn ex Soerin gelaten. Ik voel me soms ook slecht en huil elke avond om ze. Maar ik bid ook. Ze zijn 9 en 12 jaar. Op en dag komen ze wel bij me wonen. Misschien ga ik ook terug bij hun. Ik wacht op jullie reacties daarover

Gescheiden

Mijn naam is Sharita, Ik woon in Suriname. Commewijne. Ik ben nu al 3 jaar weggelopen en ik ben nooit meer terug gegaan. Ik heb juridisch het gezag aan mijn ex gegeven. Hij heeft me daartoe gedwongen want hij zou mijn leven zuur maken. Ik wilde weg maar ik mocht alleen weg zonder de kinderen We waren getrouwd. Met voorwaarden. Dus ik ben echt alleen met een tas vol spullen weggegaan. De scheiding is (helaas) al rond.

[quads id=1]

Lees ook: Ik heb hem zo vaak vergeven en nu heeft hij me gelaten voor een nieuwe buitenvrouw – anoniem Paramaribo

Ik heb hem gelaten voor die Saskia. Zij was ( 1 van zijn) buitenvrouw. Ze woont nu in mijn hus, zorgt voor mijn kinderen, slaapt in mijn bed. Mooi was: Laatst zag ik haar in een shop. Ze draagt MIJN designertas. Maar ik laat haar voor karma. Karma is op dit moment op de loer. Ze gaat zien wie ECHTE VROUW is. Lezen jullie mijn verhaal maar

2 keer per maand

Ik heb elke dag pijn om mijn jongens maar ik red me wel. 1 keer (soms 2 keer) per maand mogen de jongens mij zien. Een hele dag. Ze mogen niet bij me slapen en ik mag niet alleen met ze zijn. Alsof ik een misdadiger ben. Maar alla san na boeng sani. Mijn jongens vervreemden wel van me dat ik wel heel erg pijnlijk voor mij als moeder.

anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van homesweet16.com

Maar wat moest ik als moeder doen? Ze hebben het niet slecht bij hun vader daarom kon ik dit doen. Daarom kon ik ze bij hem laten. Velen hebben me ook zo geadviseerd. Ik wilde niet voor ze vechten en hun uit hun veilige huis halen. Ik had wel niet verwacht dat dat wijf zo snel in mijn huis zou gaan wonen.

[quads id=1]

Lees ook: Anoniem – Mijn vriendin is getrouwd met mijn ex, nu ben ik zijn buitenvrouw ~ Suriname

Hij wil me terug

Maar reden waarom ik deze brief schrijf. Mijn man wil me dus terug. Ik zei hem altijd dat ik hem nooit meer terug zou nemen. Maar ik zie nu hoe mijn kinderen van mij vervreemden. En ik baal dat een andere vrouw nu moedertje voor ze speelt. Daarom begin ik wel te twijfelen. En eerlijk gezegd zou ik die reactie van die nieuwe vrouw wel willen zien als ik weer mijn intrek neem in mijn huis. Soerin belt me sinds een maand zo, elke dag om me te vragen om terug te komen. Hij zegt dat ik het voor de jongens moet doen. Maar als ik de jongens vraag of ze me missen dan doen ze hun schouders omhoog. Of ze zeggen: ‘moet je zelf weten’.

Wraakgevoelens

[quads id=1]

Ik wilde ze over twee jaar nemen als ik zelf helemaal gesetteld ben. Ik wilde die vader niet meer nemen om al het verdriet dat hij me heeft aangedaan. Ik ben nog steeds boos dat hij dat mens in mijn huis heeft gezet en dat hij me met niets heeft gelaten. Ik heb ook geen gevoelens meer voor hem. Het zijn gevoelens van wrok. Ook voor die dame. Ik zou het wel leuk vinden als ik haar kon laten zien hoe mijn ex me smeekt om terug te komen. Maar dat spelletje wil ik weer niet spelen voor mijn kinderen. Ik moet kijken wat goed is voor die jongens.

Met hem naar bed gaan

Is het goed voor ze als ik terug ga in dit even? Terug gaan naar een man die uitloopt en die me niet als een koningin behandelt. Een man die mij als moeder gewoon de deur uit heeft gezet en mijn jongens tegen me heeft opgezet. Ik heb 3 jaar verloren met mijn schatjes. De jongste was pas 6 jaar. Geef ik ze een goed voorbeeld als ik niet kies voor mezelf als vrouw? Maar gaan ze het me wel vergeven als ik niet voor ze kies?

Lees ook: Anoniem – Zijn buitenvrouw heeft me alles verteld. Maar ik laat hem niet ~ Suriname

Ik heb die vader wel gevraagd als ik dan een eigen kamer kan hebben, maar nee, hij wil me terug als vrouw. Om ook man/vrouw dingen met hem te doen. Ik moet er niet aan denken om weer met hem te slapen. Wie weet hoeveel hij heeft gehad in die 3 jaar. Hij is een bartype en loert die buitenlandse vrouwtjes daar.

Mijn kinderen

[quads id=1]

Ik weet niet of me dat gaat lukken hoor. Ik ben verder gegaan met mijn leven, maar ik leef elke dag met verdriet. Een andere vrouw kookt voor mijn kinderen, wast hun kleren en brengt ze naar school. Weten jullie hoe zwaar dat is. Ik wilde terug bij mijn ex toen die vrouw pas in mijn huis was, maar Soerin wilde me niet meer hebben. Ik heb hem toen zo gesmeekt. Zelfs die vrouw heeft me een paar keren weggejaagd van daar. Dat was in het begin. Ik heb het toen losgelaten. En kijk nu.

Nu vraagt die kl**tzak me om terug te komen. Natuurlijk wil ik bij mijn jongens zijn. Maar wil ik bij die vader zijn? Zal hij me goed behandelen nu? Ik denk het niet. Hij is niet in staat om een vrouw goed te behandelen, Kijk nu. Hij woont samen met die dame maar toch belt hij mij om terug te komen. Wat gaat hij met die dame doen? Wordt zij weer buitenvrouw en ik weer binnenvrouw? Ik weet het niet. Mijn moedergevoelens zegen dat ik terug moet naar mijn kinderen en de tijd weer met ze moet inhalen. Maar als vrouw. Ik weet het gewoon niet.

Buitenvrouwen

[quads id=1]

Lees ook: Anonieme vraag: Hebben alle mannen in Suriname een buitenvrouw?

Ik wil die Saskia en die andere zogenaamde buitenvrouwen middels mijn brief ook een les leren: Denk niet dat je geweldig bent als een man zijn vrouw voor je laat. Sommige van de buitenvrouwen denken echt dat hun poesje van goud is. Vroeg of laat gaat die man beseffen dat hij een fout heeft gemaakt. En dan gaat hij zijn vrouw weer terug willen. Dan gaat het niet meer om die gouden poes van jou. Maar om het gezin dat hij met die ander heeft opgebouwd. Dat zal jullie leren.

Ik ben Sharita hoor. Een Hindoestaanse dame. Die dame die nu in mijn huis woont is geen Hindoestaanse. Misschien snappen jullie het dan een beetje. Bedankt en ik kijk uit naar jullie reacties.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig