Video’s – Nieuw schema afstandsonderwijs – herhaling vorige week – bestreaming Suriname

onderwijs Suriname

Ouders verzorgers en kinderen opgelet! Het ministerie van onderwijs heeft zojuist de volgende informatie verstrekt: Bekijk hier het vervolgschema van het afstandsonderwijs in Suriname tot en met 5 mei 2020.

[quads id=1]

T.V. Binnenland (8.6) heeft een aanpassing in hun uitzendtijd gebracht. Door de later toevoer van elektriciteit in het gebied wordt de uitzending van de lessen verplaatst naar 19:00 uur.

[quads id=1]

Uitzending gemist

Bekijk het bericht om de schema’s te bekijken en deel het met iedereen. Uitzending gemist? Je kunt in het bericht alle lessen, samen met de kids,  (nogmaals) bekijken.  Hoe ging het met jullie afgelopen week? Zijn jullie tevreden?

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

onderwijs Surinameonderwijs Suriname

onderwijs Suriname

[quads id=1]

onderwijs Suriname

Bekijk hier nogmaals de video’s van de uitzendingen van vorige week. Bekijk ze nogmaals met de kinderen en geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: Facebook pagina ministerie van onderwijs Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland