Ons 16-jarige broertje Widjai Bahadoer is overleden in Suriname – foto’s & video’s

overleden Suriname

16 jaar. In de bloei van zijn leven. Zo ineens. Plotseling. Hij ging naar het werk en hij is niet meer thuisgekomen. Een zeer verdrietig bericht van overlijden.

[quads id=1]

Widjaisingh Bahadoer uit Suriname is overleden. Hij was de jongste van 5 broers, hun lieveling! Hij zat in de derde klas van de LTS. Bekijk het bericht om de gedeelde video’s en vele mooie foto’s te bekijken, een groot verdriet voor het gezin.

Wij van FamilieNieuws wensen zijn grote broers, de rest van het gezin, zijn vrienden, klasgenoten en overige familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden,
Ons broertje

Widjaisingh Bahadoer

In de jeugdige leeftijd van 16 jaar

In memory
😭💔

Geboren 22-05-2003
Overleden 21-04-2020
Woorden schieten te kort 💔😭
R.I.P
Widjai

The most painful goodbyes are the ones that are never said and never explained.
Rest in peace lil’ bro❤
In the clouds we will meet again❤

~ Rinesh ~

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland