Vandaag nemen we afscheid van onze zus Naomi (Jessica) Kwasiba in Paramaribo – foto’s en video

overleden Paramaribo
Jessica is er niet meer. Plotseling uit ons midden. Haar dood heeft ons verrast. De familie heeft een zware dag voor de boeg

Hierbij maken de families Pinas, Kwasiba, en Wijndal mede namens alle familieleden in Nederland, Suriname en Frankrijk het trieste en zeer plotselinge overlijden bekend van Naomi Kwasiba uit Paramaribo. Velen kennen haar als Jessica. Ze was 34 jaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de andere foto en video’s die de familie heeft gedeeld. De uitvaart is VANDAAG. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan.

[quads id=1]

Onze zus

Naomi Susan Kwasiba
(Jessica)

is plotseling overleden.
Geboren 1 december 1985 – Ze overleed gisteren 17 april 2020. Ze was 34 jaar

Condoleance adres Fatuswietistraat no 7 te Paramaribo
De uitvaart vindt plaats (vandaag) op zaterdag 25 april 2020 om 1700 uur te begraafplaats Sanathan Darm. Haar lichaam komt om 1300 uur thuis

De diepbedroefde nabestaanden
Vader : kwasiba nelson
Moeder: wijndal jolanda
Broer: kwasiba sergio
Zus: kwasiba ivette
Zus: Melen Ronata
Broer: Kwasiba body
Zusje: Leitsel Iraida
Wijndal Ben
Pinas Kessedy
Wilson Wendy
Pinas Rofles
Anoeska

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland