Vader in winkel ernstig mishandeld door Dewperkash, Wiren, Nawin en Anand – politie Suriname

politie Suriname
Wat doe je als een man in een winkel tegen je zoontje zegt dat hij zijn geslachtsdeel moet zuigen? Ja, dan word je boos.. De vader van het jongetje gaf de man daarom een klap.

[quads id=1]

Maar hij werd ernstig mishandeld door 4  matties van die schaamteloze man. Ze waren samen met hem in een winkel in Suriname aan het borrelen waren. Alles is opgenomen door de beveiligingscamera. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Waarom zo agressief? Of had de vader de man niet moeten klappen?

[quads id=1]

In een winkel in Suriname

Vier mannen opgesloten voor openlijke geweldpleging. Een man deed op 28 maart van dit jaar aangifte van openlijke geweldpleging tegen vijf mannen bij de politie van Jarikaba.

De aangever verklaarde dat hij een winkel binnenging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Volgens de aangever wees hij de twee mannen voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het corona virus zouden oplopen.

Goed advies

De ene man gaf gehoor aan zijn advies terwijl de andere man tekeer begon te gaan tegen de aangever.

[quads id=1]

Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van de aangever de winkel binnen en de man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat die zijn geslachtsdeel moest zuigen.

Een klap

De aangever werd zo boos dat hij die man een klap toebracht in het gezicht. De man zijn borrelvrienden schoten hem te hulp en vielen de aangever massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera.

Groepsmishandeling

Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.

[quads id=1]

Op zondag 19 april zijn Dewperkash T., Wiren T., Nawin J. en Anand S. ter zake openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van het bureau Jarikaba.

Nog een vijfde

De aangever, die als verdachte van mishandeling was opgebracht, is na overleg met het Openbaar Ministerie, na verhoor, heen gezonden door de politie; terwijl de vier andere verdachten,ter zake openlijke geweldpleging, in verzekering zijn gesteld. De vijfde man wordt opgespoord.

Bron: Politie Suriname

https://www.politie.sr/vier-mannen-opgesloten-voor-openlijke-geweldpleging/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland