Guillermo en Fabian overvallen vrouw op klaarlichte dag – politie Suriname

vrouw Suriname
De video circuleert al een week op social media!

Hierbij het officiële politiebericht omtrent een beroving van een vrouw in Suriname. De gehele beroving is vastgelegd op video. De politie kon de twee criminelen dezelfde dag nog aanhouden. Good Job KPS!

[quads id=1]

Opgelet! De beroving was op klaarlichte dag. Misschien hebben sommige criminelen vanwege de ‘avondklok’ hun nachtelijke ‘werkzaamheden’ verplaatst? Laten we extra voorzichtig zijn. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Politie Suriname

Criminelen beroven vrouwspersoon op klaarlichte dag: RBTP houdt verdachten zelfde dag aan. Een 46-jarige vrouw is op donderdagochtend 23 april, omstreeks kwart over negen in de morgen, beroofd van haar tassen inhoudende een geldbedrag, een mobiele telefoontoestel en andere belangrijke documenten.

Woning van haar vader

vrouw Suriname

[quads id=1]

De vrouw werd beroofd bij de woning van haar vader die momenteel uitlandig is. Op camerabeelden is te zien hoe deze vrouw beroofd wordt door twee gewapende en gemaskerde criminelen. De criminelen rukten twee tassen weg die de vrouw in haar bezit had. Daarna stapten zij in een gereedstaande auto en reden weg.

Snel aangehouden

[quads id=1]

Na goed speurwerk konden politieambtenaren van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de vermoedelijke overvallers aanhouden in de middaguren van dezelfde dag. Het betreft in deze de 31-jarige Guillermo A. en de 34-jarige Fabian M.

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland