Voetganger overleden te Paramaribo – chauffeur vrachtwagen, meldt u aan aub – politie Suriname

overleden Suriname

Rectificatie: Voetganger na aanrijding in het ziekenhuis overleden; veroorzaker doorgereden. De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft op donderdag 23 april per abuis aan gegeven dat de heer Entingh door een vrachtwagen bestuurder was aangereden.

Uit nader verkregen informatie blijkt dat niet juist te zijn. De heer Entingh is aangereden door een personenauto die een uitwijk manoeuvre deed, om niet in botsing te komen met de vrachtwagen die uit een inrit van een houthandel dat gevestigd is aan de Johannes Mungrastraat opreed. Daarbij verleende de vrachtwagen bestuurder geen voorrang aan de personenauto die als rechtdoorgaand verkeer over de Johannes Mungrastraat reed.

[quads id=1]

In het belang van het onderzoek wordt de vrachtwagen bestuurder opgeroepen zich aan te melden op de afdeling verkeersunit Paramaribo en is te bereiken op het telefoonnummer 403381.

Eerder bericht:

Rinaldo Entingh is er niet meer! Zijn familie zit in zeer diepe rouw

Hierbij het officiële politiebericht omtrent het vreselijk verkeersongeval te Paramaribo. Rinaldo is aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur liet hem in hulpeloze toestaand, zeer zwaar gewond, achter. Hij overleed aan zijn verwondingen

[quads id=1]

De gevluchte vrachtwagen chauffeur is nog steeds niet achterhaald. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeval. Bij deze een oproep aan de chauffeur: Ga je melden bij de politie!!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Voetganger na aanrijding in het ziekenhuis overleden; veroorzaker doorgereden.. De 65-jarige voetganger Rinaldo, Entingh is op maandagmorgen 20 april door een vrachtwagen in de Johannes Mungrastraat te Paramaribo, ter hoogte van pand nummer 75 aangereden.

[quads id=1]

De autobestuurder is na de aanrijding doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg via het Command Center de melding, dat een man in de genoemde straat was aangereden en niet aanspreekbaar was.

Zwaar gewond

De politie trof de heer Entingh zwaar gewond aan. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. In de middag van woensdag 22 april overleed de heer Entingh in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de doorrijder uit de inrit van een houtmarkt kwam gevestigd langs de Johannes Mungrastraat. De vrachtwagenchauffeur reed de Johannes Mungrastraat op en kwam daarbij bijna in botsing met een personenauto die rechtdoor over de eerder genoemde straat reed.

Nog niet achterhaald

De vrachtwagenbestuurder maakte een uitwijk manoeuvre en reed daarbij de heer Entingh aan die naast zijn auto langs de weg stond. Na de aanrijding reed de vrachtwagenchauffeur door en is nog niet achterhaald. Het ontzielde lichaam van de heer Entingh is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie, voor obductie, in beslag genomen. Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de Verkeersunit Paramaribo.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland