Onze papa Frederik Plato (Sem Fik) is overleden in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo

Echt droevig als je je papa nog zoveel wilt zeggen en vragen.

Regillio en Shirley, de trotse zoon en dochter, laten mede namens de overige families Plato en Trustfull weten dat hun papa Frederik Plato is overleden. Hij was ook bekend als Sem en Fik. Hij woonde aan de Van Idsingastraat te Paramaribo. En was ook muzikant. Hij speelde oa met Melody Travellers Coronieband

[quads id=1]

De uitvaart zal op aangepaste wijze plaatsvinden. Houdt u daar aub rekening mee. Bekijk het bericht voor meer informatie, om het mooie gedicht van zijn verdrietige kinderen te lezen en om de overige gedeelde foto’s te zien. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige families en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Want ieder die zijn leven wil behouden, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest omwille van Mij, zal het behouden.
Matteüs 16:25..

Lieve papa, u bent er niet meer het missen van u valt mij nu nog zwaarder. Ik moet nu met foto’s en herinneringen aan u denken zonder dat ik u kan spreken. Er is nog zoveel wat ik tegen u wil zeggen en u wil vragen.

Mijn lieve papa, u koos ervoor om mij te verwekken als zoon/dochter ik heb u nooit gekozen als vader maar u bent de beste vader die ik ooit zou kunnen kiezen. U heeft een trotse zoon EN dochter van ons gemaakt
Papa ik mis u en hou van u..
Rust in vrede papa

De zeer bedroefde Regillio en Shirley delen mede namens hun kinderen en kleinkinderen een gedicht omtrent het overlijden van hun vader Frederik Josef Plato. Hij was 77 jaar.

Afscheid nemen van je vader, je rots, je trotse pa
Steeds meer ga je op hem lijken , steeds meer doe je hem na.
Dat nooit meer, dat doet je pijn en je verdriet is meer dan groot. Maar wie of wat je liefhebt, gaat niet echt, nooit echt dood.

Ik heb mijn vader niet verloren
Daarvoor gaf hij mij teveel
Wat hij zei dat blijf ik horen
Van wie ik ben is hij een deel

Ik kom hem overal nog tegen
In wat ik doe en wat ik laat
Hij was en blijft voor mij een zegen
Waarvan het spoor steeds verder gaat.

Dat wij nooit meer samen kunnen praten.
Een leegte die is achter gelaten, heel veel verdriet en een groot gemis, nu daar mijn papa er niet meer is.

[quads id=1]

Met deze troostrijke woorden geven we te kennen dat op woensdag 22 april 2020 vrij plotseling van ons is komen te ontvallen, ons zeer gewaardeerde en lieve vader, grootvader,oom, grootoom en broer,
de heer.

PLATO  FREDERIK  JOSEF

Mba Sem en Fik.
Laatstelijk gewoond aan de van Idsingastraat nummer 126 te Paramaribo
Onze papa was ook muzikant. Hij speelde met een aantal formaties oa. Melody travellers Coronieband. en speelde ook solo.

Op maandag 27 april 2020, zal er op aangepaste wijze gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid aan de Adrianusstraat nummer 37, rekening houdende met de COVID- 19 beschermingsmaatregelen en wel vanaf 11.00 uur tot 12.30 uur waarna de stoet verstrekt naar Sanatan Dharm.

De rouwdienst en aarde bestelling zullen op de begraafplaats Sanatan Dharm aan de Jaggernath Lachman straat in besloten kring plaatsvinden.

Namens:
Uw trotse kinderen Regillio Frederik Plato en Shirley, Hortende, Plato Wilffert.
De families Plato en Trustfull.

Rust zacht lieve pa, opa, oom grootoom en broer.

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland