Home Redactie

Nog ‘maar’ 2 besmette mensen in Suriname – Live video persconferentie:

Heel goed nieuws! Er zijn nog 2 positief geteste patiënten met het Covid-19 virus in Suriname. 1 persoon is genezen verklaart. 280 mensen zijn op dit moment in quarantaine. U hoort waar ze ondergebracht zijn.

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk direct de video van de persconferentie die op dit moment nog gaande. Bekijk hem zorgvuldig er worden namelijk wat belangrijke tips/adviezen gegeven. Jullie doen het heel goed, want er is zelfs een daling van het aantal mensen met griep!! Goed zo Suriname. Hou vol.

Bekijk hier de video:

U kunt ook kijken via Facebook:

Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland