Nog ‘maar’ 2 besmette mensen in Suriname – Live video persconferentie:

Suriname

Heel goed nieuws! Er zijn nog 2 positief geteste patiënten met het Covid-19 virus in Suriname. 1 persoon is genezen verklaart. 280 mensen zijn op dit moment in quarantaine. U hoort waar ze ondergebracht zijn.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk direct de video van de persconferentie die op dit moment nog gaande. Bekijk hem zorgvuldig er worden namelijk wat belangrijke tips/adviezen gegeven. Jullie doen het heel goed, want er is zelfs een daling van het aantal mensen met griep!! Goed zo Suriname. Hou vol.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

U kunt ook kijken via Facebook:

[quads id=1]

Suriname

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland