Dodental in Nederland is gestegen met 112 naar 4289 – video

school Nederland
Inmiddels zijn de nieuwe cijfers van het RIVM Nederland bekend gemaakt: Het dodental met het coronavirus stijgt met 112. Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 4289.

[quads id=1]

De kinderen zijn het wel een beetje zat aan het worden. Sluiting van de scholen is rampzalig: Bekijk de video. Sommige leerlingen en Dennis Maharban (foto), directeur van een school in Rotterdam vertellen hierover. Geef het door aan anderen. De basisscholen gaan open. Hoe doen jullie kinderen op het voortgezet onderwijs het? Willen ze ook weer graag naar school?

[quads id=1]

Coronavirus Nederland

Telegraaf Nederland schreef het volgende: RIVM: dodental coronavirus stijgt met 112, 123 nieuwe ziekenhuisopnames
Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 4289. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in het afgelopen etmaal 112 sterfgevallen doorgekregen. Het aantal ziekenhuisopnames is gestegen met 123.

Hoger

Het werkelijke aantal patiënten ligt hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien zijn de cijfers niet helemaal actueel, omdat ziekenhuisopnames en sterfgevallen soms pas na een paar dagen worden doorgegeven. Het aantal overlijdens en ziekenhuisopnames blijft dalen, aldus het RIVM.

[quads id=1]

Duizenden getest

Per week worden bijna 40.000 mensen getest op het coronavirus. Volgens het RIVM daalt het percentage positieve tests. Dat komt doordat andere groepen worden getest, maar ook doordat er minder mensen besmet raken „door de maatregelen die op 16 maart zijn genomen.”

Video

Luister naar Dennis Maharban directeur van Melanchthon Kralingen: ‘sluiting school is rampzalig voor onze leerlingen’

[quads id=1]

Bron: De Telegraaf Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland