Dode lichamen worden niet toegelaten op de vlucht van Amsterdam naar Paramaribo – video

Amsterdam Paramaribo
Er zijn 4 lijken die op Schiphol met een cargo vlucht zouden worden vervoerd van Nederland naar Suriname. 2 van de personen zijn overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Ze kunnen helaas niet naar Paramaribo vervoerd worden. Heel droevig natuurlijk.

[quads id=1]

In Suriname, je geboorteland, begraven worden! Een wens van vele Surinamers in Nederland. Maar dat gaat nu echt een probleem zijn. Jammer voor de nabestaanden die graag hun, in Nederland overleden, familielid naar Suriname wilden vervoeren.

[quads id=1]

In Nederland cremeren

Wat moeten de nabestaanden nu doen? Misschien kunnen de lichamen in Nederland gecremeerd worden? Heftig dit: Het coronavirus heeft impact op een heleboel emotionele situaties.

[quads id=1]

Van Nederland naar Paramaribo

Volksgezondheid directeur Cleopatra Jessurun en  NCCR-coördinator Jerry praten over de 4 lijken die mee zouden komen met een eventuele cargovlucht. Bekijk wat ze hierover vertellen tijden de  zojuist gehouden persconferentie.

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video erover. Kijk vanaf 22.05:

[quads id=1]

Bron: Persconferentie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland