Bekendmaking – Uitbetaling kinderbijslag in Paramaribo Suriname begint MAANDAG – video’s

kinderbijslag Suriname

Goed nieuws! De uitbetaling van Algemene Kinderbijslag AKB zal vanaf MAANDAG plaatsvinden te Paramaribo Suriname. Bekijk het bericht om te zien welke datum jullie aan de beurt zijn. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Hoeveel is de AKB? SRD 600 per kind per jaar! Wie heeft er recht op kinderbijslag? AKB is bestemd voor iedereen! Ook als de ouders NIET voor ‘lanti’ werken? YEP! Waarom is er dit keer geloot? Om ‘djugudjugu’ te voorkomen. Wordt het nu giraal uitbetaald? Ja, ze zijn bezig met een pilot! Bekijk de video’s voor extra informatie en bekijk de schema’s!!

[quads id=1]

Meneer Monche Atompai vertelt dat het er niet altijd makkelijk aan toe gaat. Soms het je te maken met stiefmoeders, stiefvaders etc. Bekijk de video voor meer informatie. De uitbetaling zal vanaf volgende week geschieden. Houdt u rekening met wat vertraging want uiteraard moet alles veilig geschieden.

[quads id=1]

AKB Paramaribo AKB Paramaribo AKB Paramaribo

Het gesprek met MONCHE ATOMPAI

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland