Video’s – Wie is Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’ uit Paramaribo – politiek Suriname

Suriname politiek
Suriname politiek – ‘It’s time!!!! Alles plat!’ Dat waren de welbekende woorden van Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’. Hij riep Suriname afgelopen 17 februari op om samen met hem de straat op te gaan.

[quads id=1]

Het bracht aardig wat mensen de straat op.. Pakittow zit in de politiek. Hij staat op nummer 3 op de lijst van PRO Paramaribo. Maar wie is hij eigenlijk? Kijk naar een interessante video van TAP A Bankstel. Geef het door aan belanghebbenden. Heeft hij jouw stem?

Politie Suriname

[quads id=1]

Suriname politiek

‘Doe dit voor je kinderen en je toekomst. Doe dit voor Suriname!!! Neem vrij en ga niet werken” Met deze woorden riep Stephano Biervliet a.k.a. ‘Pakittow’ de gemeenschap op om 17 februari samen met hem te strijden.

Hij staat op de lijst van PRO. Bekijk onderstaande video om hem beter te leren kennen

Video

Bekijk de video van Tap a bankstel

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland