Home Redactie

Man in Paramaribo neergeschoten door de politie

Arthur is neergeschoten door de politie in Paramaribo. De man werd al gezocht door de politie. Bij zijn aanhouding was de politie genoodzaakt wapengeweld te gebruiken. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie

Politie Suriname schreef het volgende: Voortvluchtige verdachte neergeschoten door de politie. Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden Paramaribo samen met collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdag 21 april de 33-jarige Arthur A. meer bekend als “Trio” aangehouden in de Livornoweg.

Gezochte crimineel

Arthur, A. alias “Trio” wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging meermalen gepleegd. De strafbare feiten zijn in de maand februari van dit jaar gepleegd.

Wapengeweld

politie Paramaribo

Na aanhouding en opsluiting van zijn kompaan Romario,M. alias “Alkaline” kwam Arthur in beeld en was sindsdien voortvluchtig. Na uitgewerkte informatie kon de politie Arthur aanhouden. De politie was daarbij genoodzaakt vuurwapengeweld tegen hem te gebruiken.

Naar het ziekenhuis

Arthur daarbij in zijn linker bovenbeen en linker onderarm geraakt. Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Na overleg met het Openbaar Ministerie Arthur in verzekering gesteld.

Bron: Politie Suriname