Man in Paramaribo neergeschoten door de politie

politie Paramaribo

Arthur is neergeschoten door de politie in Paramaribo. De man werd al gezocht door de politie. Bij zijn aanhouding was de politie genoodzaakt wapengeweld te gebruiken. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Voortvluchtige verdachte neergeschoten door de politie. Rechercheurs van de afdeling Recherche Midden Paramaribo samen met collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdag 21 april de 33-jarige Arthur A. meer bekend als “Trio” aangehouden in de Livornoweg.

[quads id=1]

Gezochte crimineel

Arthur, A. alias “Trio” wordt verdacht van diefstal door middel van geweldpleging in vereniging meermalen gepleegd. De strafbare feiten zijn in de maand februari van dit jaar gepleegd.

[quads id=1]

Wapengeweld

politie Paramaribo

Na aanhouding en opsluiting van zijn kompaan Romario,M. alias “Alkaline” kwam Arthur in beeld en was sindsdien voortvluchtig. Na uitgewerkte informatie kon de politie Arthur aanhouden. De politie was daarbij genoodzaakt vuurwapengeweld tegen hem te gebruiken.

Naar het ziekenhuis

[quads id=1]

Arthur daarbij in zijn linker bovenbeen en linker onderarm geraakt. Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Na overleg met het Openbaar Ministerie Arthur in verzekering gesteld.

Bron: Politie Suriname