Het echtpaar Reinold Scheuer en Ans Scheuer – Meijer is overleden in Nederland

overleden Nederland
Een zeer droevig bericht uit Nederland. Het virus maakt veel slachtoffers. Ook binnen de Surinaamse gemeenschap in Nederland.

De hemel heeft twee heldere sterren erbij, die zullen voor eeuwig samen schijnen. Reinold en Ans, moge jullie ziel eeuwig samen in vrede rusten!

[quads id=1]

Geschokt en met veel verdriet in hun harten maken de families Scheuer en Meijer bekend dat na een zwaar gevecht tegen covid-19, Reinold Scheuer en zijn echtgenote Ans Scheuer-Meijer de zware strijd verloren hebben.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De gezamenlijke uitvaart zal plaatsvinden in Nieuwegein. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen dat kan.

[quads id=1]

Geschokt en met veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat na een zwaar gevecht tegen covid-19, Reinold Scheuer en zijn echtgenote Ans Scheuer-Meijer de zware strijd verloren hebben in Nederland.

Ans

is overleden op donderdag 16 april 2020 om 15.30u .

Reinold

is overleden op vrijdag 17 april 2020 om 21.30 u .

Reinold en Ans, het is voor ons moeilijk te verwerken, maar we zullen ons helaas hierin moeten berusten.

De mooie herinneringen zullen wij blijven koesteren.

Troost :
Het firmament is twee helder schijnende sterren rijker, die eeuwig zullen blijven schijnen.

Reinold en Ans moge jullie ziel eeuwig in vrede rusten !

Vanwege covid-19 vindt de uitvaart in besloten kring plaats.

We zullen Reinold en Ans op vrijdag 1 mei 2020 om 13.00 u ter ruste leggen in uitvaartcentrum Noorderveld, Nieuwegein, Nederland .

Zoon : Andy Scheuer en gezin

Broers : Henk Scheuer en gezin

Nolan Scheuer en gezin

Andro Scheuer en gezin

Zusters : Irma Scheuer en gezin

Lucia Scheuer en gezin

Winice Scheuer en gezin

Dochters : Esther en gezin

Sophie en gezin

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland