Vrouwtje uit Paramaribo gaat de gevangenis in ‘uit liefde’ voor haar man – politie Suriname

politie Paramaribo
Hoeveel hou je van je partner? Ben je bereid voor hem de gevangenis in te gaan? Olivia uit Paramaribo wel. Ze bracht drugs voor haar opgesloten partner.

[quads id=1]

Is dit echte liefde? Of blinde liefde? Misschien had ze geen keus. Ze werd helaas gepakt. En nu zit ze zelf ook vast. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Wie zal nu voor haar zorgen? Haar partner kan dat namelijk niet.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Blinde liefde kan opsluiting tot gevolg hebben. De politie van het bureau Uitvlugt te Paramaribo heeft op zondag 19 april de 44-jarige Olivia D. aangehouden en in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Cellenhuis te Paramaribo

[quads id=1]

Olivia had voeding gebracht voor een man die ingesloten is in het cellenhuis van het politie bureau Uitvlugt. Tijdens het controleren van een kuipje yoghurt stuitte de politie op 59,2 gram marihuana die in de yoghurt verstopt was.

Ze is opgesloten

[quads id=1]

De drug werd in beslag genomen en Olivia werd aangehouden voor overtreding van de drugswet. Na overleg met het Openbaar Ministerie is zij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland