Vandaag nemen we afscheid van mijn 37-jarige lobi sisa Sharon Doorson in Suriname

overleden Suriname
A hebi, a trangi, hoe verwerk je dit als zusje? Hoe verwerk je dat je, je vriendin moet missen. Dat je niet meer samen kunt praten. Het is heel zwaar

De zeer bedroefde Lucenda Boldewijn- Doorson deelt mede namens haar man George Boldewijn en kinderen Gizifa, Najely en Yerusha Boldewijn een gedicht omtrent het overlijden van haar zus Sharon Doorson. Sharon overleed veel te jong! Ze was 37 jaar en was werkzaam bij handelsonderneming ‘Big Deal’. Velen kennen haar van daar.

[quads id=1]

Let op de uitvaart is VANDAAG. Er zal op aangepaste wijze gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid, dit ivm met de COVID- 19 beschermingsmaatregelen. Gaarne hier rekening mee te houden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder! Wij van FamilieNieuws wensen Lucenda en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Wanneer je je zus en vriendin missen moet, niet voor even, maar voorgoed.. Dan valt dat heel erg zwaar, ja dat is gewoon heel naar..

Dat wij nooit meer samen kunnen praten..
Een leegte die is achter gelaten…heel veel verdriet en een groot gemis, nu daar mijn zus lieve Sharon er niet meer is.

Het enige wat over blijft zijn de herinneringen,
die worden nu hele waardevolle dingen om te bewaren, ja veilig en apart, op een speciaal plekje in mijn hart..

Met deze troostrijke woorden geef ik te kennen dat op woensdag 8 april vrij plotseling van ons is komen te ontvallen, mijn zeer gewaardeerde en lieve zus, schoonzus en tante: Mevr.

Sharon Cindy Doorson

In de jonge leeftijd van 37 jaar

Zij werkte bij de handelsonderneming ‘Big Deal’ en was woonachtig te Richelieu in het district Commewijne.

Op woensdag 22 april 2020, zal er op aangepaste wijze gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid, rekening houdende met de COVID- 19 beschermingsmaatregelen en wel vanaf 13.00 uur, gevolgd door een rouwdienst van 14.00 u – 15.00 u ten huize van de overledene aan de Klapperkruid weg no 14 te Richelieu Commewijne.

De ter aarde bestelling zal om 16.30 uur op de begraafplaats Nieuw Vrede en Arbeid aan de Jaggernath Lachman straat in besloten kring plaatsvinden.

Namens:
Zusje Lucenda Boldewijn- Doorson, haar man George Boldewijn en kinderen Gizifa, Najely en Yerusha Boldewijn.

Rust zacht lieve zus, schoonzus en tante

Masra Gado e opo ju en mek ju tnapu tapu bergi
Ai opo ju fu waka in bigi se, loekoe fa ju tranga di ju de tapu ing skowru

Ai opo ju fu meki ju moro lek san ju de de….
Lieve Sharon,
Moge Jehovah jou ziel de eeuwige rust geven…..

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Mijn 37-jarige dochter Sharon Doorson uit Suriname is overleden

Lees ook: Onze 37-jarige mama Sharon Doorson is overleden in Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland