SRD 2000 boete voor kwie kwie overtreders – politie Suriname

kwie kwie Suriname
Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen die hardhorend zijn! Geef het aan ze door. We snappen dat verse kwie kwie’s populair zijn maar het seizoen is echt gesloten tot en met 15 juli 2020!!!

[quads id=1]

De politie heeft 4 gasten aangehouden en ze moesten een boete van SRD 2000 betalen. SRD 10 per vis. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. De vissen zijn losgelaten. Jullie zijn gewaarschuwd!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: De politie van Corantijn in het district Nickerie heeft op zondag 19 april, na uitgewerkte informatie een hoeveel kwi-kwi’s in beslag genomen. De vissen zijn in het gesloten seizoen gevangen hetgeen betekent dat de visstandbeschermingswet wet is overtreden door deze vissers.

4 mannen

[quads id=1]

De vier manspersonen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De zaak is na afstemming met het Openbaar Ministerie buiten proces afgehandeld. De overtreders zijn na het betalen van een boete van SRD 2.000 heengezonden.

De vissen zijn los gelaten in de vrije natuur. In totaal hadden de mannen 200 kwi kwi’s bij zich.

[quads id=1]

Lees ook: Let op het Kwiekwie seizoen in Suriname bijna gesloten

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland