Video’s – Vader doet aangifte van vermissing 3 minderjarige jongens – 1 dag verdwaald in het bos – politie Suriname

politie Suriname

Wat een toestand!! Drie jongens van 12-, 13- en 16 jaar oud waren verdwaald in het bos in Suriname. Ze waren met hun vader op een buitenverblijf

[quads id=1]

Ineens waren de drie, zijn zoon en twee vriendjes, verdwenen. Ze hebben een dag lang moeten zoeken en gelukkig zijn ze de volgende dag teruggevonden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. En kijk ook naar de video’s erover. Wat zullen de ouders geschrokken zijn.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Drie verdwaalde jongens terecht na een dag in het bos te hebben doorgebracht. De politie van het district Saramacca kreeg op vrijdag 17 april de melding dat drie minder jarige jongens in het bos, in het Wayambo gebied, waren verdwaald.

Hij deed een dutje

[quads id=1]

De aangever verklaarde dat hij zich op een buitenverblijf langs de Wayambo weg bevond met zijn dochter zijn zoon en twee van diens vrienden. De aangever ging op een gegeven moment een dutje doen. Toen hij wakker werd zag hij zijn zoon en diens twee vrienden niet. Daartoe gevraagd gaf zijn dochter hem te kennen zij in het aangrenzende bos waren gegaan.

Jonge jongens

De aangever ging met vrienden op zoek naar de jongens die, 12-, 13- en 16 jaar oud zijn. Toen de jongens omstreeks vier uur in de middag nog niet gevonden waren werd de politie ingeschakeld. Samen met de politie en militairen werd naar de jongens gezocht. De aangever zette zelf een helikopter in om de jongens vanuit de lucht op te sporen helaas zonder succes

[quads id=1]

De volgende dag zaterdag 18 april, omstreeks half twaalf in de morgen, werden de drie verdwaalde jongens door de helikopter piloot gesignaleerd langs een kreek in het bos. Zodoende had het avontuur van deze drie jongens een goed einde.

Een paar schrammetjes

Zij gaven aan dat zij sporen van vermoedelijk een watervarken hadden gezien die zij volgden tot in het bos. Dat zij toen verdwaald zijn in het bos. Op een paar schrammetjes na verkeren de jongens in goede gezondheid.

Bekijk hier wat video’s:

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname

Drie verdwaalde jongens terecht na een dag in het bos te hebben doorgebracht

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland