Video – Minister Ferrier over afstandsonderwijs in Suriname – nieuw schema

onderwijs Suriname
Video – Hoe gaat het met het afstandsonderwijs? Krijgen de andere klassen ook les? Gaan de kinderen wel over dit jaar? Is het een verloren schooljaar? Hoe zit het met de kinderen in het binnenland? Sommige hebben geen internet en geen tv? En hoe zit het met de leerkrachten? Sommige willen gewoon niet appen! Allemaal vragen vanuit de gemeenschap.

[quads id=1]

Bekijk de antwoorden hierop van de minister. En ze vertelt over het verdere verloop van het onderwijs in Suriname. Bekijk de video en het uitzendschema van deze week. Geef het door aan iedereen. Hoe vonden jullie de uitzending? Hebben jullie gekeken? Wat is jullie feedback? Heb je wat tips voor de minister? Plaats ze hieronder.

[quads id=1]

Afstandsonderwijs Suriname

Minister Ferrier vertelt in het programma ACTUA over het afstandsonderwijs die reeds is aangevangen. Omdat er nog geen zicht is wanneer het onderwijsproces in Suriname weer start, hanteert het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur deze methode om leerlingen tijdens deze crisissituatie te onderwijzen.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Schema

Bekijk hieronder het uitzendschema van deze week. Geef het door aan een ieder:

onderwijs Suriname

Eveneens de rest van het programma van het afstandsonderwijs…

Succes leerlingen!

onderwijs Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland